Bonjour sur le site internet des Tuugie!
La plus grande part de le sens est dans la Néerlandais. Il n'y a pas content temps de millier articles, journal rapport, sous texte et cetera à rendre. Mais nous avons notre superbe de les menu et navigation aller le entier site faire comprendre dans tes langue afin que tu as un plaisir visite sur Tuugie.nl. Souvent plaisir et bienvenue!


Ouderwets feest in klein Parijs
22 septembre 2012, 20:51
Het is alweer een paar weken geleden, 1 september, het jaarlijkse schuurfeest in Dirksland. Van heinde en verre kwam het volk er op af. Sommigen kwamen op een fiets die alleen versnelling één had. Anderen kwamen in een bus vol stickerplakkende BNN'ers. Toen uiteindelijk iedereen in de schuur gearriveerd was, werd het ouderwets feest en werden er ouderwets foto's gemaakt, die nu ouderwets op Tuugie.nl staan. In twee albums overigens: klik 1 en klik 2. Veel plezier!


Retro!
29 juillet 2012, 17:37
Liet de vorige update nog 320 dagen op zich wachten, nu zijn het maar 16 dagen. Dat is 20 keer zo snel, dames en heren! Er zijn weer 88 foto's toegevoegd, waardoor het magische aantal van 14.000 (ja, veertienduizend!) nu binnen handbereik ligt. Over het betreffende feestje (Poldervaert) valt niet zo veel te melden, behalve dat we er te vroeg waren en er mede daardoor ook te vroeg weer klaar mee waren. Oh ja, we hadden onze blauwe Tuugiepolo's aan! Behalve dat retro-gedoe gaat Tuugie.nl ook met de tijd mee. Je kunt ons tegenwoordig namelijk ook volgen op Facebook en Twitter. Klik dus snel op de logo's aan de rechterkant, want we kunnen nog wel wat 'vind ik leuks', volgers en andere stalkers gebruiken!


We're back!
13 juillet 2012, 22:35
28 augustus 2011. Dat is 320 dagen geleden. De dag waarop de voorlopig laatste foto's op Tuugie.nl verschenen. Foto's van schuurfeest Poldervaart. Sindsdien was het hier stil. Akelig stil. Feitelijk zijn we in de tussentijd naar vrijwel alle feestjes geweest. Waar het vroeger niet de vraag was of de camera mee ging, maar hoeveel camera's er mee gingen, bleven die camera's nu meestal thuis. Zonder camera's geen foto's. Zonder foto's geen Tuugie.nl. Echter niet getreurd! In een vlaag van verstandsverbijstering heeft iemand vorige week een camera meegenomen naar OTC en deze nog gebruikt ook. Dat betekent nieuwe hoop. Een teken van leven. Een strohalm om te grijpen in moeilijke tijden. Licht aan het einde van de lange donkere tunnel... Er staan nieuwe foto's op Tuugie.nl. Veel plezier!

Oh ja, morgen gaan we weer naar Poldervaart...


Met Maert (en de rest) naar Poldervaert!
28 août 2011, 20:08
Na vorig jaar als eens met de bus naar een buiteneilands schuurfeest te zijn geweest, twijfelden de meesten geen moment toen de uitnodiging in de bus viel voor schuurfeest Poldervaert. Geen mens wist waar dit was, maar dat maakte niet uit want de bus rijdt toch. Even doorgeven aan de PJ en het is geregeld zou je zeggen. FOUT! Nadat eerst Roabert en Shaaari de nodige moeite moesten doen om nog mee te kunnen bleek bij aankomst van de bus de rest niet op de lijsten te staan! Maar iedereen stapte toch in en ze moesten maar zien hoe ze het oplosten. Gelukkig kwam dit allemaal goed en was iedereen toch binnen. En gelukkig maar want het was een mooie feestje daar in Ouderhoorn. Veel muziek, veel zand en veel bier en veel joek. Als je wilt weten wat dat dan was, check dan beide albums. Have fun!


De Hertog regeert!
12 juillet 2011, 19:00
Bou dacht op zijn laatste vrij gezellige zaterdag een rondje te gaan voampen met Martijn. Haha! Not! Nou ja, wel met Martijn, maar ook met wat anderen en het werd geen motor maar een blokart. (Een wat? Euhm, een soort ligfiets met 3 wielen en een zeil erop.) Bou werd in een Hertog Jan pak gehesen en ontvoerd naar de Brouwersdam. Na het één en ander aan pils genuttigd te hebben, werd er anderhalf uur over het strand gescheurd. Dit zorgde uiteraard voor de nodige crashes, lompe acties en rare praet. Daarna nam Hertog Bou plaats achter de BBQ om de hongerige maagjes van het gezelschap te vullen. Na een korte opfrispauze begon de fietstocht naar OTC en daar... Tja, bekijk de foto's maar!

Inmiddels is Hertog Bou getrouwd met zijn Nathalie. Vanaf deze plaats willen wij het kersverse bruidspaar nogmaals van harte feliciteren en veel geluk toewensen.


Dossier
Tout rendre des messages