Bedrijventoernooi 2006
Ghost
Het was weer een memorabel Tuugie!!!

17 juni 2006, een datum waar wij al Tuugie.nl lang naar hebben uitgekeken. De dag waarop geschiedenis geschreven moest worden. Lang voor getraind en dan was het moment daar. Bedrijventoernooi 2006... Vorig jaar debuteerde we als Tuugie.nl bij het toernooi. Toen met één team en gele shirtjes met een grote rode T. Het smaakte naar meer. Dit jaar waren er zoveel mensen enthousiast dat twee teams de naam van Tuugie.nl hoog gingen houden. Tien voor half elf begon het voor ons dan echt. Eerst maar insmeren en dan het veld op. Twee teams gingen van start, dit jaar in Tuugie-blauw, met de doelstelling het resultaat van vorig jaar te evenaren. Toen waren we 13e van de 17. Nu deden er 15 teams mee dus plaats 13 moest toch zeker lukken.

Tuugie.nl 1 bestond uit T.A., Daffie, Annie, Marlon, Maert, Gert, Blok, Kras en Ghost. Het team verloor de eerste drie wedstrijden in de poule, maar we groeiden in het toernooi. Dat zie je wel vaker. Op een gegeven moment begon iedereen het spelletje een beetje te snappen en gingen we ineens wedstrijden winnen. Of kwam het nou doordat je op het laatst tegen de anderen 'kanslozen' van het toernooi moet? Afijn, de eerste wedstrijd werd met 3-0 verloren, daarna met 3-1 en 4-3. De vierde poulewedstrijd werd dankzij de 98e schotpoging van Blok zelfs gelijk! We werden de 'Trinidad en Tobago' uit de poule. Daarna speelden we voor de plaatsen 13 t/m 15. Zo werden we toch nog 13e, net als vorig jaar.


Maris wint hier van Flap hehe!


Tuugie.nl 2 werd vertegenwoordigd door Shaaari, Steefje, Laura, Esther, Tanjae, Spykie, FrQ, MiG, Petey en Mrt187. MiG kon helaas niet meespelen en werd dus automatisch coach van Tuugie.nl 2. Ze boekten zeer goede resultaten door drie van de vier groepswedstrijden te winnen. Omdat Zwapex (het team van Myrnaaaaeee) de laatste wedstrijd verloor werd Tuugie.nl 2 groepswinnaar. Een prima resultaat met een groep met uitsluitend niet-korfballers. Zeker als je uitgaat van de instelling: 'Het Is Toch Al Verloren'!! Tuugie.nl 2 was al zeker van de derde plaats en daar is het dan ook maar bij gebleven. De finalewedstrijden werden allebei verloren dus kon worden getoost op de 3e plaats.

Met gepaste trots kan ik vertellen dat Tuugie.nl 1 tóch met een beker naar huis mocht. Uit handen van de voorzitter ontvingen we de FAIR PLAY CUP!! Dat was een leuk toetje voor een team vol kansloze individuen. Over waarom Tuugie.nl 2 het toernooi niet heeft gewonnen kan worden gespeculeerd. Persoonlijk denk ik dat het feit onze Deutsche coach MiG zijn baard had afgeschoren ons de titel heeft gekost.

Daarna gingen we BBQ-en. Ook weer zo'n verplichting voor de meeste van ons. Dit jaar maar met eigen BBQ want iedereen wordt een dagje ouder en de inspanningen waren al zo groot deze dag. Petey en Maert bij de BBQ gezet dus zo viel het wel uit te houden. Netjes onze pakketjes leeggegeten behalve de kippies want die waren een beetje zwart geworden, he Maert!

Zeer positieve reacties van de deelnemers, veel gelachen, veel heen en weer richting Padam met de Tuugie-driehoek, veel gegeten, veel gedronken, veel getoeterd... Het was buutegeweun... dusss...

Namens alle deelnemers (vast wel...) van Tuugie.nl wil ik de organisatie van het bedrijventoernooi hartelijk bedanken!! Het heeft ongetwijfeld veel tijd en inspanningen gekost maar het resultaat was helemaal TOP!!! Jullie krijgen een 9,9! Geen 10 want dat zou betekenen dat het niet beter kan en verbeteringen zijn altijd mogelijk. Een ideetje is misschien dat wij volgend jaar een centraler plekje krijgen op het veld. Iets dichter bij de tap ofzo...

Ook onze dank naar de catering, vooral onze dank naar de catering!! Het bier smaakte goed en de cola vast ook wel. Jullie hebben goed werk verricht voor de maatschappij!

Dank aan de sportieve tegenstanders, we hebben gelachen met jullie! Wat is er nu heerlijker dan een tegenstander die bij de scheidsrechter gaat protesteren omdat er een doelpunt van Tuugie.nl wordt afgekeurd. Zonder jullie waren wij geen 13e geworden...

Dank aan de Tuugie-driehoek. Dank zij jou konden we alle drank in één keer mee-nemen. Onze dank hiervoor.


Tuugie.nl 1&2 2006


Dank aan alle deelnemers van Tuugie.nl. Echt waar, jullie hart zit op de goede plaats en jullie hebben alles gegeven voor de goede zaak! Helden, dat zijn jullie! Jullie contracten zijn dan ook bij deze verlengd. Ook hebben we nieuwe mensen gecontracteerd voor volgend jaar. In 2007 zijn we dus ook weer van de partij. Met minimaal één, hopelijk twee en misschien wel drie teams!!

Verder wil ik mijzelf nog even bedanken. Het was een zware dag voor me, zowel fysiek als mentaal. Steeds de schaapjes op het juiste veld weten te krijgen... opstellingen maken.... Slapeloze nachten heb ik ervan gehad... Tjoe!!

Foto's van de dag zijn uiteraard te zien op www.tuugie.nl. Dit jaar was er ook een filmploeg aanwezig om de verrichtingen van Tuugie.nl te filmen. De resultaten zijn binnenkort te verkrijgen op DVD. Houd www.tuugie.nl dus goed in de gaten!

Bedankt namens iedereen van Tuugie.nl en tot volgend jaar!!

Ghost.

Geef je mening!
Je moet inloggen om berichten te kunnen plaatsen!