Special Friend van Tuugie.nl
 
Mist U iets in Uw leven?
Heeft U zo'n onbestemd gevoel?
Bezoekt U al een tijdje Tuugie.nl en denkt U 'Ik wil ook wat doen?'
Wilt U het motto 'Alles voor Tuugie' steunen?
Is vriendje van Tuugie zijn niet genoeg?
Dan heeft Tuugie.nl voor U de oplossing!


Tuugie.nl is een idealistische instelling met een bijpassende denk- en levenswijze. Sportiviteit en gezelligheid staan hoog in ons vaandel. Het onderhouden van de contacten en de communicatiemiddelen zijn echter zeer kostbaar, maar zijn voor het voortbestaan van Tuugie.nl van levensbelang!

Ondanks het feit dat de vriendjes van Tuugie.nl veel over hebben voor hun 'geloof', moet er af en toe ook gecollecteerd worden. Aangezien Tuugie.nl niet in staat is om huis-aan-huis-acties te organiseren en U niet lastig wil vallen met lotenboekjes en paasbroden, zijn zij op zoek naar een andere bron van inkomsten. Indien U, net als wij, Tuugie.nl een warm hart toedraagt, bieden wij U graag de mogelijkheid om een donatie te doen.

Wij introduceren: Special Friend van Tuugie.nl

Een 'Special Friend van Tuugie.nl' is een 'vermogend' individu, die Tuugie.nl een warm hart toedraagt. Hij of zij ziet het belang van de continuïteit van Tuugie.nl in en wil er voor zorgen dat Tuugie.nl blijft voortbestaan voor het nageslacht.

Uw bijdrage zal worden besteed aan materiële zaken, zoals shirtjes, caravans, reclameborden, truien, dienbladen en overige promotieartikelen. Tevens wordt een deel van de inkomsten gestoken in het beheren van de website www.tuugie.nl.

Zie uw donatie als investering.



Denk aan de lange termijn doelstellingen als u geeft:
* de continuïteit
* het nageslacht
* de sportiviteit
* de sociale contacten
* het voortdurende plezier

"Geef met uw hart en met uw verstand"
De beslissing om een goed doel te helpen komt vaak vanuit uw hart. De keuze voor Tuugie.nl, maakt u echter met uw verstand.



Wat verwacht Tuugie.nl van zijn 'Special Friends':
* financiële ondersteuning
* positieve bijdrage aan het Tuugie-principe
* mond-op-mond-reclame voor Tuugie.nl onder gelijkgestemden

Rechten van de 'Special Friend'
Geven en delen zijn onderdeel van ons bestaan en onze Tuugie-maatschappij. Onderstaande rechten van de 'Special Friend' zijn belangrijke uitgangspunten om te zorgen dat goede doelen het respect en vertrouwen van het publiek verdienen en dat huidige en toekomstige 'Special Friends' met een goed gevoel hun bijdrage kunnen leveren.

Alle 'Special Friends':
* hebben recht op informatie omtrent de missie van Tuugie.nl en over voorgenomen besteding van het gedoneerde geld.
* hebben recht op informatie over de identiteit van het bestuur van Tuugie.nl. Tevens mogen 'Special Friends' van het bestuur verwachten dat zij passende beleidsbeoordelingen uitvoeren die in hun macht liggen.
* moeten verzekerd zijn dat het geld dat door hen gedoneerd wordt, gebruikt zal worden voor de doeleinden waarvoor de donaties bestemd waren.
* moeten ervan uit kunnen gaan dat hun gegevens, o.a. over de door hen verstrekte donatie, vertrouwelijk en met respect worden behandeld, rekening houdend met de wet bescherming persoonsgegevens.
* krijgen o.a. 10% korting op hun aankopen bij Tuugie.nl.
* krijgen tevens af en toe een uitnodiging voor interessante activiteiten, zoals een lezing door een bekende spreker of het jaarlijkse Tuugie.nl bowlingtoernooi.
* krijgen aan het eind van het jaar het jaaroverzicht, waarin het afgelopen jaar wordt beschreven, opgestuurd via e-mail.

Dankzij Uw bijdrage kunnen we ons mooie werk blijven voortzetten en de continuïteit van onze projecten waarborgen. Dat doen we voor U, en voor alle Tuugie-vriendjes.

U kunt ook een eenmalige gift doen, maak dan uw gift over onder vermelding van "eenmalige gift".



Als u aan projecten wilt geven, informeer dan bij Tuugie.nl welke goede doelen en onder welke voorwaarden dat mogelijk is.

Middelharnis, 22-10-2006

Het bestuur

Geef je mening!
Je moet inloggen om berichten te kunnen plaatsen!